[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4770: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4772: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4774: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
 Forum eduweb.pl • Wyświetl temat - instance name
Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

instance name

Obsługa programu, animacja, AS2, AS3
  • Wiadomości
Offline

gp_pilot

  • Posty: 27
  • Rejestracja: 16 mar 2010, o 12:57

instance name

Post23 sie 2013, o 09:31

Witam
mam taki problem
utworzyłem na scenie 3 mc, usuwam je ze sceny i wrzucam za pomocą as3. (tworzę instancję). Wkładam całość (te 3 mc do jednego mc z poziomu as3 ) wszystko działa prawidłowo jednak po kliknięciu na przyciski i użyciu trace.target.name nie pojawia mi się nazwa klikniętego mc tylko jakaś domyślna instancename26, instancename 27 itd, w czym jest problem, że nie wyświetla prawidłowej nazwy klikniętego mc?, kod wrzucę jeśli będzie potrzeba bo nie mam przy sobie, proszę o podpowiedź
pozdrawiam
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: instance name

Post23 sie 2013, o 11:27

Offline

gp_pilot

  • Posty: 27
  • Rejestracja: 16 mar 2010, o 12:57

Re: instance name

Post23 sie 2013, o 12:27

jeszcze nie sprawdzałem czy działa ale już chylę czoła
dzięki bardzo
pozdr

Wróć do Flash i ActionScript

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron