[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4770: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4772: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4774: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
 Forum eduweb.pl • Wyświetl temat - okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci
Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Obsługa programu, animacja, AS2, AS3
  • Wiadomości
Offline

sammaelvenom

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 14 paź 2011, o 13:12

okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post14 paź 2011, o 17:49

witam

potrzebuje zrobić takie małe pole tekstowe w które wprowadzę jakiś mój specjalny kod i nacisnę przycisk po czym zacznie się pobieranie pliku z serwera chyba ze kod będzie nie poprawny to wyskoczy ze błąd niepoprawny (na upartego nie musi wyskakiwać ze niepoprawny)

nie lubię programowania i z kursów nie potrafię tego przerobić na moje potrzeby ;/

ale tak mi się wydaje ze musi być

nadana nazwa pola imput text i po naciśnięciu buttona sprawdzi zawartosc text input i jesli bedzie poprawna to getURL...abc.zip i mi go pobierze

z góry dzięki za pomoc
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post17 paź 2011, o 22:36

Offline

sammaelvenom

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 14 paź 2011, o 13:12

Re: okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post21 paź 2011, o 13:16

wydaje się proste a jednak nie działa :)

co tutaj jest źle czarodzieju ?

tnx
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post22 paź 2011, o 20:47

wyślij mi na adres zchrobot[małpa]poczta.onet.pl pliki zapisz do wersji Flash CS4
Offline

sammaelvenom

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 14 paź 2011, o 13:12

Re: okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post23 paź 2011, o 16:07

wszystko działa na buttonie zrobiłem taki kodzik

on (release) {

if(kodtxt.text == "123") getURL("http://www.onet.pl", "_self");

}

ale pisałem ze mi nie działa bo włączałem to w pracy na wersji cs5 portable widać nie ma bibliotek a w domu na normalnej wersji odpaliło

wielkie dzięki czarodzieju

pozdrawiam
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: okiento text z mozliwoscia pobrania zawartosci

Post23 paź 2011, o 18:31

pozdr :)

Wróć do Flash i ActionScript

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron