[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4770: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4772: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4774: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
 Forum eduweb.pl • Wyświetl temat - [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.
Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

[AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Obsługa programu, animacja, AS2, AS3
  • Wiadomości
Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

[AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post4 gru 2011, o 12:29

Witam

Jako że to mój pierwszy post na forum chciałem przywitać wszystkich.

Mój problem polega na tym aby, do animacji w pliku który dodaje jako załącznik po kliknięciu na poszczególne przyciski przenosiły one użytkownika do danego adresu strony. Prosiłbym o podpowiedz w którym miejscu dodać kod AS lub zrobić coś innego aby działało. Próbowałem samemu, ale nie wychodzi mi to i wyskakują błędy.

Link do pliku źródłowego: http://www.wrzucaj.com/734024

jest ktoś chętny do pomocy?

Pozdr
Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 10:47

Nikt nie jest wstanie pomóc?
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 20:28

Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 21:36

Dzięki ogromne.

Ale czy możesz mi powiedzieć w którym miejscu mam wstawić ten kod aby działał dla każdego przycisku z osobna? Bo z tym mam największy problem.

pzdr
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:19

tam gdzie masz dostęp do tych przycisków :)
Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:23

Spodziewałem się trochę bardziej sprecyzowanej odpowiedzi bo nie wiem co mam uważać za dostęp do nich :D

Mógłbyś zajrzeć do pliku i wyjaśnić mi bardziej? ;)
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:26

Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:44

Cały czas mam błąd że nie można wczytać klasy MouseEvent :(
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:47

usuń kod który dodałeś wcześniej i zastosuj to co napisałem powyżej
Offline

poczotek

  • Posty: 14
  • Rejestracja: 4 gru 2011, o 12:19

Re: [AS3] Pomoc w dodaniu kodu do pliku.

Post5 gru 2011, o 22:53

no właśnie też próbuje i mi nie chce działać.

W chodzę na głównej scenie w drugiej klatce ostatniej warstwy (layer2) do tego kwadracika i mam kilka warstw w nim. 4 ostatnie to są przyciski na na każdej z nich w pierwszej klatce każdej warstwy mam wkleić kod który mi podałeś tak? Bo jeśli tak to tak właśnie robię i wyrzuca błędy. Chyba że trzeba to zrobić coś jeszcze lub robię to źle.
Następna

Wróć do Flash i ActionScript

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron