Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.
Jak w temacie. Podpowiedzcie coś. Jaką sieć, jakie programy warto promować, aby faktycznie były widoczne w tym wszystkim realne korzyści? Bo zakładam, że istnieją systemy, na których nie da się zarobić ani grosza, ale i takie, które naprawdę pozwalają wyciągnąć fajne pieniądze. Mylę się?
Nie wiem jaka jest najlepsza, ale najlepsze wyniki z tych, jakie zaliczyliłem, mam w Awin. Programy różne - od sprzętu, przez finanse, po turystykę. Wiele tak naprawdę zależy od ruchu jaki macie na stronie i tego, jak optymalizujecie serwis/reklamy. Ale w ten sposób można wyciągnąć naprawdę fajne pieniądze.
A w jakiejś innej też działaliście? Nie znam Awin, ale jeszcze dzisiaj założę sobie konto i wybadam co dokładnie za temat. Ale po nazwach firm jakie pojawiają się w opisach, wygląda to całkiem przyzwoicie.
Tak. Np. w Tradedoubler. Zapamiętaliśmy ich z tego, że nigdy nie odpowiadali na żadne wiadomości. Mieli polską wersję, ale bez polskiego supportu. Masakra Od dawna Zanox, a później Awin. Wybierając odpowiedni PP patrzysz na support i programy. Pozostałe kwestie średnio mają znaczenie.
TD to też pamiętam z czegoś takiego. Patrząc po tym, co piszą w sieci, rozumiem, że Awin to po prostu lepsza wersja Zanoxa, tak? Co dokładnie się zmieniło? Jak rozumiem nie wiesz jak system wypada aktualnie na tle innych tego typu?
Zmienili całkowicie panel zarządzania. Wygląda to o wiele atrakcyjniej, bardziej domyślnie. Ogólnie Awin zrobił się bardziej funkcjonalny, niż Zanox. Znacznie łatwiej się na nim operuje, łatwiej działa, dobiera kreacje. Mnie jest po prostu wygodniej u nich działać.