[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4770: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4772: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4774: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
 Forum eduweb.pl • Wyświetl temat - Przycisk odwierający okienko?
Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

Przycisk odwierający okienko?

Obsługa programu, animacja, AS2, AS3
  • Wiadomości
Offline

jamniksst

  • Posty: 2
  • Rejestracja: 16 cze 2013, o 11:56

Przycisk odwierający okienko?

Post16 cze 2013, o 11:57

Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: Przycisk odwierający okienko?

Post16 cze 2013, o 20:05

jeśli chcesz wywołać sobie metodę JavaScript z poziomu flasha skorzystaj z klasy ExternalInterface.call
Offline

jamniksst

  • Posty: 2
  • Rejestracja: 16 cze 2013, o 11:56

Re: Przycisk odwierający okienko?

Post16 cze 2013, o 21:52

Hymmm co masz na myśli możesz jakoś podpowiedzieć jak to zastosować? Tak jak mówiłem na html css się znam całkiem dobrze a w Action Scripcie jestem zielony.
Offline

zchrobot

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 1319
  • Rejestracja: 4 mar 2010, o 20:44

Re: Przycisk odwierający okienko?

Post17 cze 2013, o 10:12

jeżeli chcesz mieć kod otwierający stronę pos tronie javascript to mozesz sobie napisac metodę w JS a wywolac ja za pomocą podanej metody call z poziomu flasha.
Nie wiem co do końca chcesz osiągnąć

Wróć do Flash i ActionScript

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron