Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

Re: [Cinema4D - Xpresso] problem z RangeMapper

Premiere, After Effects, efekty specjalne oraz 3D
  • Wiadomości
Offline
Awatar użytkownika

Yasiek

  • Posty: 213
  • Rejestracja: 30 wrz 2011, o 19:30
  • Lokalizacja: Dublin

Re: [Cinema4D - Xpresso] problem z RangeMapper

Post13 maja 2014, o 22:20

Sprawa wyglada tak - mam Nulla - w nim sliderek kostrolujacy polozenie na osi X cube'a
Nastepnei - MoText - do jego wlasciwosci Text podpinam (przez RangeMapper wlasnie) wartosc przesuniecia - wiec poruszajac cube'm zmieniam jednoczesnie wartosc wyswietlana w MoText.
Ale niestety pokazuje mi cyferki po przecinku - jak sie tego pozbyc????
Chce miec tylko 0-100 bez dziesietnych i setnych.
Pozdrawiam
Yasiek
Non progredi est regredi
Offline
Awatar użytkownika

maltaannon

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 126
  • Rejestracja: 12 mar 2010, o 19:15
  • Lokalizacja: Warszawa

Re: Re: [Cinema4D - Xpresso] problem z RangeMapper

Post22 maja 2014, o 16:43

Zalacz plik C4D. Zobacze o co chodzi, bo nie wiem, czy dobrze Cie zrozumialem.

Wróć do Postprodukcja Wideo i 3D

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron