Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

Ustawienia After Effecta

Premiere, After Effects, efekty specjalne oraz 3D
  • Wiadomości
Offline
Awatar użytkownika

apomaster

  • Posty: 121
  • Rejestracja: 5 mar 2010, o 20:29

Ustawienia After Effecta

Post25 paź 2013, o 01:09

Witam serdecznie,
Posiadam komputer Macbook Pro Retina z 16 GB ramu, Procesorem 2,7 GHz Intel Core i7, oraz iMac z Procesorem Quard-core Intel Core i7, 32 GB 1600 MHz DDR3 Ramu, NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB GDDR5.
I przyznam ze jak pracuje w AE to mam freezy, czasem dosc spore i na jednym i na drugim komputerze, Posiadam i AE CS6 jak i AE CC na jednym i na drugim zdarzaja mi sie tego typu sytuacje że mam freez i muszę czekać aż mi się pokaże zmiana którą wprowadziłem. Co powinienem ustawić w AE aby chodziło mi to sprawnie tak jakby się tego oczekiwało od komputerów tej klasy ?
Za każdą wskazówkę bardzo dziękuję!
Serdecznie Pozdrawiam
-------------- Rób co kochasz i nie pracuj całe życie ------------
Offline
Awatar użytkownika

apomaster

  • Posty: 121
  • Rejestracja: 5 mar 2010, o 20:29

Re: Ustawienia After Effecta

Post3 lis 2013, o 13:07

Nikt nie ma żadnych pomysłów ?
-------------- Rób co kochasz i nie pracuj całe życie ------------
Offline
Awatar użytkownika

maltaannon

Team eduweb

Team eduweb

  • Posty: 126
  • Rejestracja: 12 mar 2010, o 19:15
  • Lokalizacja: Warszawa

Re: Ustawienia After Effecta

Post28 lut 2014, o 17:23

Jak przeczytalem, ze masz Mac'a, to juz myslalem, ze bedzie to przypadek, ktory trafia sie najczesciej, czyli, ze maszyna na starcie sie nie nadaje do pracy w Ae, jednak w Twoim przypadku wyglada to calkiem dobrze. Jedyna rzecz, ktora mi przychodzi teraz do glowy to bycmoze dysk twardy nie wyrabia, lub masz swoj projekt zbudowany w malo optymalny sposob i wtedy nie wazne, jaki power bedzie miala Twoja maszyna, to i tak nie wyrobi. Czesto widzialem takie przypadki, ze przez jakas glupia drobnostke uzytkownicy zupelnie nieswiadomie "mowili" Afterowi "pracuj wolno jak mucha w smole". Niestety takich rzeczy i "zlych zachowan" jest tak wiele, ze nawet nie wiem, gdzie zaczac zgadywac.

Wróć do Postprodukcja Wideo i 3D

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron