Strona 1 z 1

Robots.txt dla joomla

Post: 29 cze 2013, o 01:06
autor: Mirczens
Witam,

Zaczynam swoje pierwsze kroki z pozycjonowaniem i mam pytanie co do pliku robots .txt w joomli.
Jak powinien wyglądać taki plik dla cms joomla. Domyślnie w pliku jest zablokowany dostęp dla wszystkich robotów i do w zasadzie wszystkich katalogów joomli. Tak sytuacja raczej nie wpływa dobrze na pozycjonowanie. Jak to wygląda u was?

Re: Robots.txt dla joomla

Post: 5 lip 2013, o 15:58
autor: Seapage
Domyślnie przyjacielu jest inaczej. O ile joomla posiada uprawnienia do nadpisywania tego pliku sama pisze ten plik zależnie od preferencji. Wszystko zależy jak masz ustawione w konfiguracji globalnej.
Pozdrawiam

Re: Robots.txt dla joomla

Post: 12 lip 2013, o 11:53
autor: Seapage
Oj Kamilu coś się źle znasz :D Sprawdź joomlę od początku do końca, a dopiero potem stwierdź :)