[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4770: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4772: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4774: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3884)
Forum eduweb.pl • Wyświetl temat - Kurs Wordpress Własne Pluginu - Lte home slider nie dziala
Strona 1 z 1

Kurs Wordpress Własne Pluginu - Lte home slider nie dziala

Post: 24 cze 2016, o 11:59
autor: dav34
Witam

Jestem w trakcie przerabiania kursu "wordpress własne pluginy" i problem jest taki, że wszystko jest pięknie, nie ma żadnych błędów ale kiedy naciskam przycisk "dodaj nowy slajd" wybieram jakieś zdjęcie i naciskam "wstaw do wpisu" i nie dzieje się kompletnie nic, nie dodaje mi tego zdjęcia. Próbowałem na localhost i na płatnym serwerze. Kopiowanie całej wtyczki nie daje nic.

Jeśli ktoś potrzebuje kawałek jakiegoś kodu to proszę napisać a wyślę.

Pozdrawiam

Re: Kurs Wordpress Własne Pluginu - Lte home slider nie dzia

Post: 24 cze 2016, o 18:20
autor: dav34

Re: Kurs Wordpress Własne Pluginu - Lte home slider nie dzia

Post: 27 cze 2016, o 15:58
autor: dav34
Jednak wszystko działa ale problem polega na tym, że kiedy chcę dodać zdjęcie to otwiera mi się okno pop up, które prawdopodobnie nazywa się w Wordpressie "Media Library" czyli to okienko gdzie wybieramy zdjęcie z: "komputera", "adresu URL", "biblioteka mediów" i wybieram zdjęcie, wciskam "pokaż" i pokazuje mi się nowe okienko gdzie po lewej stronie jest miniaturka zdjęcia, tytuł, tekst alternatywny, etykieta, opis, adres odnośnika, wyrównanie, rozmiar i wczytuję mi się automatycznie tylko tytuł zdjęcia a potrzebuję jeszcze by wczytywał się adres odnośnika(autorowi te dwie rzeczy wczytywały się automatycznie). Nie mam pojęcia co mam zmienić albo chociaż co mam usunąć by nie trzeba było dodawać tego "adresu odnośnika".