Z uwagi na dużą liczbę wpisów stworzonych bez wątpienia wyłącznie w celu pozycjonowania stron na określone frazy, dodaliśmy do wszystkich linków (w postach i podpisach) atrybut rel="nofollow". Z tego względu wszystkie dodane linki straciły swoją moc pozycjonerską. Forum jest dla Was, dlatego prosimy o zamieszczanie wyłącznie "prawdziwych" tematów i odpowiedzi.

Wordpress - nie można uplodować zdjęć (praca na Wampie)

Joomla!, Drupal, WordPress i inne...
  • Wiadomości
Offline

bartekbl

  • Posty: 1
  • Rejestracja: 2 lip 2014, o 18:30

Wordpress - nie można uplodować zdjęć (praca na Wampie)

Post2 lip 2014, o 18:36

Witam, problem dosyć popularny z tego co szukałem w necie, ale nie udało mi się znaleźć jak dotąd rozwiązania ? :(

Wordpress postawiony na Wampie, przerabiam kurs "tworzenie motywów". Wszystko pięknie i ładnie do momentu próby wgrania ikony wpisu. Podczas ładowania zdjęcia wyskakuje za każdym razem komunikat "Wystąpił błąd podczas wysyłania pliku na serwer. Proszę spróbować ponownie później." .

O dziwo zdjęcia wgrywają się do folderu wp-content/uploads, niestety nie są widoczne na stronie, Biblioteka mediów w ustawianiu ikony wpisu też nie działa.

Podejrzewam że wina leży po stronie ustawień Wampa ??

Jakiś help ?? Ktoś sie z tym już spotkał ?:)

dodam że pod domyślnymi szablonami wpordpressa wszystko jest ok, wiec to chyba nie wina serwera

Wróć do Systemy CMS

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron