10 sty 2016, o 01:44
Witam,
Prawie rok temu uczestniczyłam w szkoleniu online Photoshop Masterclass - które, korzystając z okazji polecam każdemu! - i zastanawiam się, kiedy wreszcie poszerzycie ofertę szkoleń online ?
To co oferujecie w tej chwili jest na naprawdę wysokim poziomie, jest przydatne i pomocne jednak wydaje mi się ze o wiele lepsza i efektywniejsza forma nauki jest ta w której ma się większy kontakt z nauczycielem oraz innymi uczniami.
Niedawno natknęłam się na zagraniczna stronę która oferuje 'studia' online, po ukończeniu których otrzymuje się stopień który nazywają Nanodegree oraz najlepsi studenci maja szanse na zdobycie pracy u partnerów tej strony -
Znam osobę która się na nie zapisała i wiem mniej więcej jak to wygląda.
Trzeba oglądać online filmy instruktażowe oraz na bieżąco odrabiać wyznaczone przez nauczyciela zadania domowe, które potem są dokładnie przez niego oceniane. Wszystkie z kierunków maja swoje własne fora na których studenci i nauczyciele rozmawiają ze sobą i dają sobie nawzajem porady dotyczące danego kierunku.
Przeglądając wasze forum widziałam ze kiedyś tez mieliście podobny pomysł:
Co się z nim stało ? Czy zamierzacie ponownie rozważyć taka bądź podobna formę szkoleń online?